SPORT BH MET VOORSLUITING FRONTLINE

 

 VERKRIJGBAAR IN DE MATEN:
170A, 170B, 170C, 170D, 170E 
175A, 175B, 175C, 175D, 175E

180A, 180B, 180C, 180D, 180E
185A, 185B, 185C, 185D, 185E
190A, 190B, 190C, 190D, 190E
195A, 195B, 195C, 195D, 195E
100A, 100B, 100C

IN DE KLEUREN:
Zwart, wit

€ 59,95
Klik en bestel

LEVERTIJD
3 werkdagen

TWEE VERSCHILLENDE CUPMATEN
Vooraf zal je zeker met je chirurg de cupmaat besproken hebben, maar ga er niet vanuit dat dit ook altijd de exacte maat is na je operatie. Wij adviseren daarom 2 opeenvolgende cupmaten mee naar het ziekenhuis te nemen, afhankelijk hoe de operatie verloopt. Je hoef je dan geen zorgen te maken, en je hebt verschillende maten om uit te kiezen.
Bij thuis komst kan de beha waarvan de maat minder goed is (mits ongebruikt natuurlijk) omgeruild worden voor een 2e beha. In de eerste periode zal je dag- en nacht een sportbeha moeten dragen en dan zijn twee stuks wel zo praktisch.

RUILEN
Wanneer je een medische bh bij kiesdejuistesportbh.nl bestelt, mag deze nog tot 14 dagen na de operatie geruild worden, mits ongebruikt. Ruilen via onze webshop is makkelijk omdat de envelop met de bh in iedere brievenbus past.

Stel een vraag over dit product »

 
     

ANITA, BH DESKUNDIGE:
‘Gekke gedachte dat een sport bh iets toevoegt door iets weg te laten. Maar de Frontline laat zien dat het kan.’

Hoe zei Goethe het ook alweer? In de beperking toont zich pas de meester. Wat dat betekent zie je bij de Frontline. Werkelijk alles wat gemist kan worden, is weggelaten. Beugels heeft hij niet, hij heeft zelfs geen verstevigde bandjes onderin de cups. De ondersteuning wordt puur en alleen geleverd door de onderband in combinatie met het materiaal van de cups. Dat brengt precies het goede evenwicht tussen stevigheid en elasticiteit zodat de bh zich om de borst kan vormen zonder veel van zijn ondersteunend vermogen kwijt te raken. Naden heeft de Frontline ook praktisch niet. Natuurlijk, de randen van de stof moeten met bandjes worden afgewerkt, maar buiten dat heeft de Frontline alleen maar een zijnaad! Dat betekent dan ook dat de cups naadloos zijn voorgevormd, zodat de kans dat scherpe randjes of richeltjes eventuele littekens of gevoelige delen van de huid kunnen irriteren werkelijk minimaal is. Omdat de sluiting aan de voorkant zit, ontkom je niet aan een rijtje haakjes. Maar die zijn mooi zacht onderlegd zodat ze je niet zullen hinderen. De verbrede schouderbandjes zijn verstelbaar, maar met klittenband in plaats van schuifjes van harde materialen. En dat is om twee redenen handig! Het maakt de Frontline geschikt voor sporten waarbij je grondoefeningen moet doen, en je kunt zelfs tijdens het sporten snel even de bandjes verstellen. Als je intensief beweegt zet je de bandjes iets strakker om je borsten meer te fixeren. En doe je het rustig aan, dan mogen ze iets losser zodat de druk op de spieren en bloedvaten in je nek- en schoudergebied verlicht wordt.
Het ontwerp van deze bh brengt wel een eigenschappen met zich mee waar je van houdt of niet. De Frontline is namelijk een compressie bh, wat betekent dat je borsten gezamenlijk tegen de romp gedrukt gehouden worden. Dat kan onprettig zijn voor wie snel last heeft van een rode en geïrriteerde huid in de borstspleet. Maar ook dáár is bij het ontwerp van de Frontline over nagedacht. Om hem optimaal huidvriendelijk te maken is 15% katoen in het materiaal verwerkt, zodat hij heerlijk aanvoelt. De hightech verwerking van het microfiber zorgt bovendien voor een snelle afvoer van transpiratie, zodat je zo snel mogelijk weer droog en fris bent. Zeker voor de wat kleinere cupmaten en tot medium impact bewegingslevels zal de Frontline dan ook uitstekend zijn werk doen zonder je ook maar een strobreed in de weg te zitten. 

Stel een vraag over dit product »


.
FRONTLINE IN HET KORT
 
  • Compressie bh met een absoluut minimum aan naden en details. Onderscheidt zich door zijn eenvoud. Zeer prettig te dragen bij littekens als gevolg van een borstoperatie.
  • Kan na herstel bij dagelijkse activiteiten of voor het sporten gebruikt worden. In de kleinere cupmaten biedt hij support tot high impact level!
  • Beugelvrij.
  • Handige voorsluiting om de bh makkelijk aan en uit te trekken. 
  • Eén rij haakjes breed, dus niet verstelbaar bij eventuele zwellingen zoals wel mogelijk is bijvoorbeeld bij de Marena B01 en B11
  • Cups naadloos voorgevormd in stevig elastisch materiaal
  • Verhoogd rugpand dat de rug deels bedekt voor betere drukverdeling en steun.
  • Schouderbanden zijn traploos met klittenband verstelbaar. Verstellen kan gemakkelijk tijdens het sporten of dagelijkse activiteiten!
  • Onderband van ca. 3 cm, elastisch en stevig, klapt niet om
  • Prettig aanvoelende materiaalmix van 40% polyamide, 25% polyester, 20% elastaan en 15% katoen die zorg voor een goed draagklimaat op de huid. Oeko-Tex gecertificeerd